1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Deutschland Berlin Treffen Nikola Dimitrov und Sigmar Gabriel (DW/B. Georgievski )

Габриел: Македонската влада имаше впечатлив почеток

Griechenland Mazedonien Treffen der Außenminister in Athen (Reuters/C. Baltas)

Димитров во Берлин- обид да ги поправи односите со Германија

Mazedonien Kabinett von Premierminister Zoran Zaev im Parlament in Skopje (Getty Images/AFP/R. Atanasovski)

За сто дена Влада, очекувања како за сто месеци

Повеќе видео прилози

Во очекување на „Ирма“

DW De Facto Bier

Колку Германците навистина сакаат пиво?

Светски рекорд во носење кригли со пиво

Автомобил без возач како „пицабој“

Повеќе видео прилози

Учениците - истовремено радост и грижа

Законот за јазици - жешка тема

„Нека биде ден кога ја пеам последната песна“

Визуелната нарација на Македокс

Тајните на графиката

#DE_facto: Парите се во ѓубрето

Офицерски дом во Битола

Успешната европска приказна на Вардар

повеќе

Македонија

повеќе

Свет

повеќе

Економија

повеќе

Панорама